نخبگان در مسیر دستگاه‌های اجرایی، جذب نخبگان در ادارات امسال انجام می‌شود

رئیس بنیاد نخبگان همدان گفت: امسال میزان اختصاصی سهمیه جذب نخبگان به ۵ هزار نفر رسیده و نسبت به سال گذشته ۵ برابر شده است.

موسی اعظمی گفت: بنیاد نخبگان فرا دستگاهی است و یک حوزه فعالیت مشخص سازمانی ندارد و با همه دستگاه‌ها و ماموریت‌ها می‌تواند تعامل و همکاری و نقش‌آفرینی کند.

او با بیان اینکه این بنیاد در ابتدا نخبه‌پروری، نخبه‌گزینی و در قدم بعدی توانمندسازی می‌کند، گفت: هم اکنون چند ماموریت جدید به بنیاد نخبگان داده شده که یکی مباحث فرهنگی و پیوست‌های فرهنگی در جهت پرورش نخبگان است و برنامه بعدی نیز اردوها، بازدید‌ها و اجتماعات نخبگان است که در استان همدان این برنامه‌ها برگزار شده است.

رئیس بنیاد نخبگان همدان با بیان اینکه نخبه گماری با عنوان جذب نخبگان در دستگاه‌های اداری و آموزشی از برنامه‌های این بنیاد بوده است، گفت: در سال گذشته در دولت برای یک‌هزار نفر ردیف استخدامی برای نخبگان اختصاص داده شد که در این زمینه طی فراخوانی که صورت گرفت ۱۰ نفر از استان همدان به دستگاه‌ها معرفی شدند و با مساعدت استاندار ۱۰ نفر دیگر نیز در حوزه‌هایی که با توجه به رشته و نیاز لازم است معرفی می‌شوند و این تعداد به ۲۰ نفر می‌رسد.
اعظمی با اشاره به اینکه امسال میزان اختصاصی سهمیه جذب نخبگان به ۵ هزار نفر رسیده و نسبت به سال گذشته ۵ برابر شده است، گفت: اصلاحاتی در آیین‌نامه انجام شد که اگر فرایند آن طی شود قرار است مهرماه فراخوانی در این زمینه داشته باشیم و شاهد جذب نخبگان در کشور و استان با توجه به سهمیه دستگاه‌ها باشیم.

او گفت: در حوزه دانشگاهی از طرح شهید شهریاری برای جذب هیئت علمی از نخبگان بدون فراخوان انجام می‌شود. استان همدان مهد پرورش و رویش نخبگان، علما و مشاهیر بزرگ از گذشته تا به امروز بوده است، در حال حاضر نیز نخبگانی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، علمی، علوم انسانی، فن‌آور و مهندسی در استان هستند و به دنبال شناسایی نخبگانی در حوزه بازار نیز هستیم.

رئیس بنیاد نخبگان همدان با بیان اینکه ما از نخبگان و ایده‌ها حمایت می‌کنیم تا جایی که یک ایده بتواند به مرحله تولید و محصول برسد، گفت: اگر جایی خوراک علمی و ایده نباشد بی‌شک نمی‌تواند دوام پیدا کند لذا مراکز رشد ما نیازمند ایده‌های جدید و به روز برای موفقیت بیشتر است.

اعظمی گفت: سال گذشته در حوزه دانش بنیان استان همدان رشد خوبی داشت و در حال حاضر ۷۵ شرکت دانش بنیان در حوزه‌های مختلف، کشاورزی، آی تی، خدماتی، صنعتی فعال است، در سال گذشته در حوزه اقتصاد دانش بنیان رتبه یک کشوری را داشته‌ایم که نتیجه همکاری دستگاه‌های اجرایی، بنیاد نخبگان، پارک علم و فن آوری، استانداری، دانشگاه‌ها در کارگره اقتصاد دانش بنیان بوده است.

لطفا سوالات و نظرات خود را بیان کنید

ثبت پاسخ